Nieuws

Optreden op het Koningsdag in Hattem:

Ons optreden in Rehoboth in Wapenveld. 26 oktober 2023.


(Foto`s Johan)

Ons optreden in de Boskamp in Epe 12 oktober 2023 (Foto`s Johan)

De foto`s van onze vaartocht ter gelegenheid van ons 20 jarig bestaan. Zaterdag 2 september 2023.
Vanuit Kampen Zwolle Zwartsluis Ketelmeer over terug naar Kampen.

De foto’s van shantyfestival rijssen 16 september 2023. (Foto`s Johan)

De foto’s van het optreden in verzorgingstehuis Havenzate zwolle donderdag 14-09-2023. (Foto`s Johan)

Afgelopen zaterdag heeft het Paddenkoor (19 aug. 2023) deelgenomen aan een Piraten festival in Putten. Met de wind in de zeilen werden de wolken van de lucht gezongen.

Afgelopen donderdagavond 23 maart is op de Jaarlijkse Ledenvergadering van het Paddenkoor “De Zingende Padd`n” de heer Dik de Velde Harsenhorst voor zijn 12 1/2 jaar lidmaatschap een bloemetje en een erepenning aangeboden. Hij is een zeer bevlogen en trouw lid van de vereniging, altijd aanwezig op repetities en uitvoeringen. Daarnaast ook nog zanger in het koor zelf en is hij ook de aanspreker bij de optredens. Ook bij afwezigheid van de dirigent vervangt hij deze op een voortreffelijke manier. Al met al een geliefd lid van het Piratenkoor.

Nieuwjaars receptie 2023

Het Piratenkoor heeft het nieuwe jaar aangevangen met een gezellige Nieuwjaarsreceptie. Leden en partners waren uitgenodigd op een gezellige avond. Er werd ruim gehoor aan gegeven. Een kleine foto reportage,

Wapenvelds Piratenkoor “De zingende padd`n” bij het Grachten Festival in Meppel

Afgelopen zaterdag heeft het Wapenvelds Piratenkoor “De Zingende Padd`n” een optreden verzorgd bij het Grachten Festival in Meppel. Op een mooie locatie in de stad hebben zij, mede omdat er een 4-tal koren waren uitgevallen door ziekte, ruim de tijd gekregen om hun kunnen te laten horen. Er werden een groot aantal meezingers ter hore gebracht die dan ook flink werden mee gezongen door de aanwezige festival gangers. Het koor heeft na een lange periode, door het Corona gebeuren, niet kunnen optreden. Ook heeft zij hierdoor een aantal leden verloren. Daardoor is het leden tal wel wat achteruitgegaan. Het zou dan ook fijn zijn dat de weggevallen plaatsen in de komende tijd weer aangevuld konden worden. Mocht u interesse heben in het zingen in een piraten koor met een sfeer die behoord bij het bij elkaar horen kom dan eens kennismaken. Wij zingen op de donderdagavond in “De Rots” een gebouw van de Petruskerk aan de Kwartelweg. Aanvang om 19.30 uur. U bent van harte welkom aan boord.

Verslag Ledenvergadering:Het verslag zal binnenkort geplaatst worden.
Alvast de foto`s:Het Paddenkoor zingt weer!!!!

Het Wapenvelds Piratenkoor “De Zingende Padd`n” is weer begonnen met hun repetities. Na een lange periode waarin we niet mochten zingen, zijn de repetities weer begonnen. Eerst worden pogingen gedaan om de kelen weer los te krijgen en de stemming weer perfect te krijgen, waarna er diverse nieuwe liederen gereed liggen in de bibliotheek. Daarna zal er weer een programma opgemaakt worden om weer te zingen tijdens diverse optredens waarvan we hopen dat die in het komende jaar weer georganiseerd mogen gaan worden.

Maar het ledenaantal is door diverse omstandigheden toch wel wat achteruit gegaan. Dus vragen wij aan u, heeft u geen zin om samen met ons een gezellige, leuke en uitdagende avond in de week met ons mee te zingen? Bij alle stemmen, bassen, tenoren en baritons in ons koor staat een stoel voor u gereed zodat u direct al uw stem kunt laten horen. Wij repeteren op de donderdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur in de Rots bij de Petruskerk aan de Kwartelweg 9 in Wapenveld. U bent van harte welkom bij het leukste Piratenkoor op de Veluwe.

Voor inlichting kunt u altijd even bellen met het secretariaat: Ko Bosch.
Tel. 06 57345266